Sponsoring verenigingen en non-profit organisaties

Het is belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopIJsselstreek.nl. Daarbij begrijpen we dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopIJsselstreek.nl verenigingen en ideële organisaties uit de IJsselstreek die niet beschikken over het benodigde budget.

Als sponsoring ontvangt u van KijkopIJsselstreek.nl gratis een profielpagina en communicatieabonnement.
Het enige dat wij van uw vereniging / organisatie verwachten is dat u de moeite neemt om actief te communiceren op KijkopIJsselstreek.nl.

Gratis profielpagina

Verenigingen en organisaties ontvangen als sponsoring een gratis profielpagina op KijkopIJsselstreek.nl. Met een profielpagina wordt uw vereniging / organisatie op een losse pagina met tekst en beeld professioneel gepresenteerd. U ontvangt van ons rechten om met uw account de teksten en beelden op deze pagina zelf toe te voegen en aan te passen.

Voorbeelden van profielpagina's vindt u op de Pagina Aanbieders

Gratis communicatieabonnement

Verenigingen en ideële organisaties ontvangen als sponsoring een gratis communicatieabonnement op KijkopIJsselstreek.nl. Met een communicatieabonnement kunt u op KijkopIJsselstreek.nl via aantrekkelijke advertentieplaatsingen dagelijks in woord en beeld communiceren over al uw activiteiten.
Bezoekers op KijkopIJsselstreek.nl kunnen uw promoties lezen en blijven daardoor volledig op de hoogte van uw vereniging / organisatie.
De advertenties die u gebruiksvriendelijk zelf kunt aanmaken, worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de overzichtspagina van aankondigingen van verenigingen en organisaties.

Eenvoudig berichten plaatsen
U kunt gebruiksvriendelijk en eenvoudig aankondigingen plaatsen via uw desktop (pc).
Het is een kwestie van een foto maken of bestaande foto selecteren, een kopregel in tikken en een tekstje intikken over het onderwerp dat u wilt communiceren. Denk daarbij aan een activiteiten/evenementen van uw vereniging, een huldiging, een vergadering of bijeenkomst, een oproep voor nieuwe leden, de pluspunten van uw vereniging etc.

Voorbeelden van advertenties van verenigingen en organisaties vindt u op de
Pagina Aankondigingen

LET OP!
Voordat u onderstaand formulier invult, moet u zich eerst registreren via het

Registratieformulier

Contactgegevens KijkopIJsselstreek.nl

Drukkerij Heno
Noorder-Kerkstraat 4
3421 AX Oudewater

T: 0348 - 561478
E: info@kijkopijsselstreek.nl

Formulier aanvraag sponsoring van KijkopIJsselstreek.nl voor verenigingen / non-profit organisaties

Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te plaatsen – hetzij onder uw eigen naam, hetzij als vertegenwoordiger van een organisatie – aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht, inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules en voor de gevolgen van obscene, opruiende, lasterlijke of andere strafbare uitlatingen.

 
Anti-spam controle
Vanwege de populariteit van het platform, is KijkOp helaas doelwit van spammers. Om ongewenste e-mail en virussen tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om onderstaande anti-spam controle toe te passen. Vink 'ik ben geen robot' aan en voer - indien deze verschijnen - de gevraagde opdrachten uit om te laten zien dat u geen spamcomputer maar een persoon bent. Als de vraag lastig is, kunt een nieuwe vraag opvragen via het 'ververs'-icoon linksonderin.
 


Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven