Vrienden van Oudewater

 

Voor en door inwoners van Oudewater e.o. dat is ons motto van de stichting "vrienden van Oudewater. Onze stichting bestaat sinds 2009.

Wil jij ons team komen versterken, in welke vorm dan ook? Dan ben je van harte welkom. Spreek één van ons aan of stuur een mail en wij nemen dan contact met je op.

Activiteiten

Vrienden van Oudewater organiseert een aantal jaarlijkse evenementen. Meer informatie over deze evenementen is te vinden in de kalender op deze site.

  • Avondvierdaagse 16-19 mei 2017
  • Wandeltocht ‘Geelbuik-loop’ 3e editie 11 juni 2017
  • Ambachtendag "anno 1265"- nacht van de geschiedenis 29/30 september 2017

Kaarsjes avond, hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers en ideeen om dit evenement nieuw leven in te blazen. Dus loop jij met een idee en wil jij ons hierbij helpen, laat het ons weten!

Het bestuur van Vrienden van Oudewater bestaat momenteel uit de initiatiefnemers Connie de Jong-van Beek, Remon van Breukelen en Jeroen Kliver en is uitgebreid met Henny van de IJssel-Nederend en Belinda Dekkers.

Word ook vriend!

Om evenementen en activiteiten te kunnen (blijven) organiseren hebben we uw vriendschap nodig. Vanaf €10,– per jaar bent u al vriend van Oudewater! U kunt deze bijdrage overmaken op rekeningnummer NL82RABO0153751436 t.n.v. de Stichting Vrienden van Oudewater. Belangrijk is dat u vervolgens via vriendenvanoudewater@gmail.com uw adresgegevens aan ons doorgeeft, zo houden we onze administratie compleet en up-to-date en kunnen we u berichten als er nieuws is. U kunt ook even binnen lopen bij Hocus Pocus Zoetwaren waar u een machtiging in kunt vullen. Dankzij ‘Vrienden’ kunnen wij de evenementen die wij zo graag organiseren waar maken. Alvast bedankt voor uw vriendschap!

Natuurlijk kunt u ons ook helpen bij het organiseren van onze activiteiten! Met andere woorden; we komen ook graag in contact met vrienden die het leuk vinden om ‘de handen uit de mouwen te steken’ en ons zo te helpen.

Ook een maatschappelijke stage bij ons behoort tot de mogelijkheden.
Interesse? Neem dan contact op met één van ons.

FACEBOOK

Contact

Vrienden van Oudewater
Centrum van Oudewater
Oudewater
tel: 06-23654119
e-mail: vriendenvanoudewater@gmail.com

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven