Voetbalvereniging MSV '19

 

v.v. MSV'19 is gevestigd op het sportpark Hofland in Montfoort.

Op deze mooie accommodatie beoefenen ruim 500 leden actief hun hobby. 
Op zaterdag is het een drukte van belang dankzij de vele jeugdteams. Waaronder meisjesteams, de championsleague (4 teams van 5 jarigen) en een veteranen elftal terwijl de senioren teams zorgen voor de sportiviteit en gezelligheid op zondag. Daarnaast zijn er nog drie teams actief in de futsal competitie, waaronder een damesteam.

Het 1e elftal van MSV´19 komt momenteel uit in de 3e klasse KNVB, district West 2. 

Binnen de jeugd-afdeling voetballen de eerste elftallen van JO-19, JO-17 en JO-15 in de hoofdklasse, dit overigens binnen het districtsverband KNVB-West 1.

Dat hieruit alleen al blijkt dat v.v. MSV'19 een vereniging is die van alle markten thuis is, wordt alleen nog maar onderstreept door de vele andere activiteiten die vanaf de accomodatie van plaats vinden.

Zo is er in samenwerking met de in Oudewater zeer bekende organisatie 'Yellow Bellies' na- en tussentijdse schoolopvang mogelijk, gericht op sportieve activiteiten, kent MSV'19 een aparte biljartclub, wordt er ruimte gegeven aan hardloopgroep Athletic Point, die vanuit het clubgebouw diverse hardloopcursussen organiseert en vinden er diverse activiteiten plaats van de wielrenvereniging RTM met het MSV'19 gebouw als onderkomen.

Op het voetbaltechnische vlak heeft v.v. MSV'19 voor de jeugdafdeling een samenwerkingsverband met een voetbalschool, met als oogmerk aan ieder lid het vergroten van de voetbal-'skills' aan te bieden, maar dit dan wel aan te bieden op ieder gewenst niveau.

Ook met Fysiopraktijk Adfys heeft de voetbalvereniging een intensieve samenwerking, waar het gaat om werken aan herstel bij blessures of het juist voorkomen daarvan.

Door de combinatie van prestatie en recreatie is MSV´19 een begrip in de Montfoortse gemeenschap geworden met een enorme uitstraling in de gehele regio.

Voor nog meer informatie over de club en voor de contactadressen voor verschillende onderdelen van de vereniging kan het beste een virtueel bezoek gebracht worden op de website van v.v. MSV'19: www.msv19.nl

FACEBOOK

Contact

Voetbalvereniging MSV '19
Bovenkerkweg 76
3417 TA Montfoort
tel: 0348-471866
e-mail: info@msv19.nl
Website: www.msv19.nl/

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven