Toneelgroep Graaf Jan

 

Toneelgroep Graaf Jan is in 1946 (her) opgericht. De club heeft circa 25 leden, waarvan het grootste deel actief speelt. De niet spelende leden houden zich bezig met “achter de schermen”, zoals kleding, decor, etc.

Ons doel is toneelspelen en daaraan heel veel plezier beleven, waardoor wij onze bezoekers een fantastische avond kunnen bieden.

Toneelgroep Graaf Jan maakt twee producties per jaar voor een zo’n breed mogelijk publiek. Eén productie in het voorjaar en één productie in het najaar. Een productie bestaat uit twee voorstellingen. De voorstellingen worden gespeeld op de donderdagavond en de zaterdagavond in het St. Joseph. Tijdens de productie periode zijn er één of twee oefenzaterdagen. Wij richten ons met onze activiteiten op de Gemeente Montfoort.

De regie, belichting en geluid worden van buitenaf ingehuurd, alle overige activiteiten worden door de leden zo veel mogelijk zelf uitgevoerd. Spelen bij Toneelgroep Graaf Jan moet financieel laagdrempelig blijven. Onze toneelgroep krijgt geen subsidie, dus wij moeten in onze eigen middelen voorzien.

Lid worden van Toneelgroep Graaf Jan, of eens vrijblijvend komen kijken, kan altijd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe acteurs of mensen die achter de schermen willen werken. Daar heb je geen ervaring voor nodig. Als je minimaal 16 jaar bent en het leuk vindt iets met amateurtoneel te doen, kom dan eens langs op onze repetitieavond om kennis te maken met onze club. Kom de sfeer eens proeven en geef aan waarvoor je belangstelling hebt. Je bent altijd welkom.

Onze vaste repetitie avond is elke woensdag van 20.00 – 22.30 uur in onze eigen repetitieruimte Graceland aan de Julianalaan 32  Montfoort.

Toneelgroep Graaf Jan

P/A Miep Giesstraat 19

3417 CW  Montfoort

E-mail: gjadmin@toneelgroepgraafjan.nl

Repetitie avond: woensdag

Repetitie locatie: Julianalaan 32  Montfoort

FACEBOOK

Contact

Toneelgroep Graaf Jan
Miep Giesstraat 19
3417 CW Montfoort
e-mail: gjadmin@toneelgroepgraafjan.nl
Website: www.toneelgroepgraafjan.nl

Openingstijden

Woensdag:
20.00 - 22.30 uur Repetitieavond

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven