Theater Concordia

 

Welkom in Theater Concordia!

Zes jaar geleden hebben we bij de opening voorzichtig nagedacht over hoe het prachtig in oude luister herstelde Concordia zou gaan draaien. Dat Theater Concordia zo’n centrale plek zou krijgen in het culturele leven in deze regio hadden we niet durven dromen. Cultuurliefhebbers én artiesten komen graag om het gastvrije Concordia-gevoel te ervaren, en inmiddels hebben we meer dan 35.000 gasten van alle leeftijden een heerlijke avond uit of een leuke middagvoorstelling met een gezellige Concordia-nazit mogen bieden.

Maandelijks worden er culturele activiteiten georganiseerd. Van voorstellingen van bijvoorbeeld de plaatselijke toneelvereniging De Schijnwerper tot optredens van landelijk bekende artiesten. In Theater Concordia kunt u terecht voor onder andere jeugd- en familievoorstellingen, theatershows, cabaret, toneel, films en concerten.

Voor activiteiten van en door culturele instellingen uit de regio is Concordia ook het geschikte adres. Om dat alles technisch mogelijk te maken, is Concordia voorzien van een regiebalkon waar vanuit de nieuwe licht- en geluidsinstallatie en andere voorzieningen te bedienen zijn. Daarmee is Concordia voor het cultuurminnende publiek uit de Krimpenerwaard en de omliggende gemeenten een begrip geworden.

• jeugd- en familievoorstellingen
• theater / cabaret
• toneel
• films
• muziek
• evenementen

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Aan het Concordiaplein waar het gebouw aan ligt, is volop gratis parkeergelegenheid. Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Concordia prima te bereiken.

FACEBOOK

Contact

Theater Concordia
Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
tel: 0182-502202
e-mail: info@theaterconcordia.nl
Website: www.theaterconcordia.nl/

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven