Muziekvereniging Linfano

 

Muziekvereniging Linfano is een vereniging met een melody percussion band en een orkest  met fanfare bezetting. Het orkest en de melody percussion band spelen op dit moment in de 3e divisie van de muziekbond KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie).

Plezier hebben in het met elkaar muziek maken staat voorop! Naast gezelligheid en ontspanning wordt er ook serieus gewerkt aan de groei en verbetering van onze muzikale kwaliteiten. De kracht van onze vereniging is de hechte band en goede sfeer, dit is van essentieel belang voor het uitoefenen van onze hobby.

Muziekvereniging Linfano zorgt in het dorp voor extra feestvreugde door te spelen met koningsdag en met de aankomst van Sinterklaas en de finale avond van de avondvierdaagse. Verder verzorgen wij regelmatig concerten in het dorp en straat/mars optredens in de gehele regio.

Vroeger was muziek maken iets dat bij de opvoeding hoorde. Maar tegenwoordig is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Wellicht komt dat ook omdat de aanschaf van een instrument lang niet voor iedereen te betalen is. Wanneer u lid wordt bij onze vereniging krijgt u een goed instrument in bruikleen.

Het bespelen van een instrument en samen musiceren is bewezen gezond voor de ontwikkeling van onze hersenen. Daarnaast is het ontspannend en erg plezierig om te doen. In principe is iedereen muzikaal geboren, je moet die vaardigheden alleen wel de ruimte geven om ontwikkelen!

Gelukkig ben je nooit te oud om te leren.

FACEBOOK

Contact

Muziekvereniging Linfano
Postbus 35
3460 BA Linschoten
tel: 0348-420967
e-mail: info@linfano.nl
Website: www.linfano.nl

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven