Muziekgroep Oudewater

 

Muziek maken: het leukste dat er is!

En samen muziek maken is – het kan haast niet waar zijn – nog veel leuker! Dat kan bij Muziekgroep Oudewater. Als je al een instrument bespeelt, ben je van harte welkom. Maar ook als je nog geen instrument bespeelt, zijn we blij als je mee komt doen. Omdat wij ook vinden dat samen muziek maken zo leuk is. Dat kan nog niet meteen, maar wel heel snel. Want de muziekles bij ons is gratis en voor een prikkie leen je een instrument. En volg je de muzieklessen, dan speel je al snel mee met Muziekgroep Oudewater. Iedereen blij.

We spelen vooral moderne muziek en passen ons repertoire steeds aan. Kom maar eens luisteren als we oefenen of bij een van de concerten die we geven. En als je dat leuk vindt kun je lid worden. Daarvoor of voor als je nog iets weten wilt, mail je naar info@muziekgroepoudewater.nl

Muziek, muziek en nog eens muziek

Muzieklessen geven en repeteren vinden we al heel leuk, maar we doen nog veel meer met muziek. De echte kick krijg je van anderen laten genieten van wat we allemaal kunnen.

We geven daarom regelmatig concerten, maar spelen ook mee met anderen als dat zo eens uitkomt. En speciaal voor feesten hebben we de Feestkapel de Kapellestraatklinkers. En eind november, begin december treedt onze Pietenband de Taaitaaitoeters nogal eens op. Voor heel speciale gelegenheden hebben we het Dickensorkest van Toen, maar we spelen ook in op de actualiteit. Zoals we bijvoorbeeld met ‘Oudewater 750 jaar Stad’ middeleeuwse muziek maakten. En al die groepjes en groepen komen uit onze eigen Muziekgroep Oudewater; zo kun je ervoor kiezen om de ene keer wel en de andere keer niet mee te doen. Maar meestal wil je gewoon graag meedoen, want muziek maken is het leukste dat er is!

FACEBOOK

Contact

Muziekgroep Oudewater
De Meent 7
3421 GT Oudewater
tel: 06-43241762
e-mail: info@muziekgroepoudewater.nl
Website: www.muziekgroepoudewater.nl

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven