Avondvierdaagse Montfoort

 

Beste wandelaars van Montfoort en omgeving,

Het wandelseizoen breekt weer aan en dan is het ook weer tijd voor de Avondvierdaagse van Montfoort. Dit jaar voor de 41ste maal georganiseerd in onze IJsselstad. In de tweede week van juni is het zover en wel van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 juni 2017. Zoals gebruikelijk vanaf de voetbalkantine van VVM.
De muziekcorpsen “Ons Genoegen” uit Montfoort en “Linfano” uit Linschoten zullen ook dit jaar weer hun medewerking verlenen. Zij lopen op de afsluitende avond mee in het defilé door de binnenstad. Dus met z’n allen achter de muziek aan.

Ook dit jaar kan er door mensen die gebruik maken van een rolstoel worden deelgenomen. Zij zijn met hun begeleiders weer van harte uitgenodigd.

Al jaren kennen we een flink aantal vaste groepen die zijn samengesteld uit leerlingen van scholen of leden van diverse (sport)verenigingen. Maar ook nieuwe groepen van buurten, families of wat dan ook, kunnen zich als groep inschrijven. Bedenk vast een originele naam voor uw groep. De informatie over inschrijven, de organisatie en zo meer vindt u op deze website. Ook als u niet in Montfoort woont, bent u van harte welkom op onze Avondvierdaagse.

Wij als organisatiecomité doen er alles aan om er weer een gezellige, ongedwongen en sportieve activiteit van te maken.

FACEBOOK

Contact

Avondvierdaagse Montfoort
Montfoort
tel: 06-23085050
e-mail: avond4daagse.montfoort@gmail.com
Website: www.a4dmontfoort.nl/

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven