Autosport en Familiefestival De Foute Cross

 

De Foute Cross is een jaarlijks terugkerend evenement, dat plaatsvindt tijdens het pinksterweekend in Lopik. In 2018 organiseren we dit evenement voor de 14e keer. Tijdens dit weekend is er op het evenemententerrein van alles te doen en te beleven voor het hele gezin, van jong tot oud, voor ieder wat wils. Er is veel spektakel te zien en te beleven, en dat alles onder het motto: alles kan en mag zolang het maar geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid.

17 t/m 21 mei 2018

Festivalterrein van 20 hectare met een Sensatie arena van 400 meter en een crossbaan van 850 meter. Grote feesttent en meerdere buitenpodia op een gezellig feestplein. Een prachtige nieuwe Vip locatie. Ook is er een camping aanwezig.

Donderdag 17 mei: Vanaf 18.00 uur
De mooiste autoverkiezing, GRATIS entree!

Vrijdag 18 mei, Zaterdag 19 mei en Maandag 21 mei
Spectaculaire autocross met o.a. de bekende Lopik 500, Bangers, Bangerstox, Caravanrace, Driewielers, Jeugdklasse, Kidscross, Standaardklasse tot 2200cc, Sierra Duo, Stockcar Formule1, en NIEUW dit jaar Achteruitrijrace!

Festivalterrein is alle dagen open, met o.a. Kettingzaagkunst, Kampvuur, Containerdisco, het Foute Kroegie, de Foute Shop, het Droptrommeltje, Kinderboerderij, Kinderzweefmolen, Trampoline,  Kop van Jut, Euroball, Calypso, Schiettent, Fabulous Fashion Truck, Novus Enzo, Vintage Factory, Henna Painting, Mobiele Piercing Studio, Het “Sterkste Team van Midden Nederland” en de Foute Kapper. 

Zondag GRATIS entree! Geen autocross

In de feesttent en op het buitenpodium live muziek met gezellige artiesten waaronder o.a. Snollebollekes, Danny Pandero, The Containers, Taliband, Bökkers, Yellow Pants, The Charts, Blend it, KalibeR en nog veel meer. Bij het kampvuur romantische muziek van troubadour Rop.

Zie www.foutecross.nl. voor meer informatie.

FACEBOOK

Contact

Autosport en Familiefestival De Foute Cross
Industrieterrein
3411 NX Lopik
e-mail: info@foutecross.nl
Website: www.foutecross.nl

Openingstijden

Maandag:
21 mei 08.00 uur tot 21.30 uur
Donderdag:
17 mei 18.00 uur tot 23.00 uur GRATIS ENTREE!
Vrijdag:
18 mei 08.00 uur tot 02.00 uur
Zaterdag:
19 mei 08.00 uur tot 02.00 uur
Zondag:
11.00 uur tot 23.00 uur GRATIS ENTREE! Geen autocross

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven