Zondag 9 juni 2019

Vrijwilligers voor nieuw Klompenpad gezocht

Voor het 112ste Klompenpad, het Benedeneindsepad in het buitengebied van Utrechtse Waarden, zoekt Landschap Erfgoed Utrecht enthousiaste vrijwilligers uit de omgeving met hart voor wandelen. Dit klompenpad is extra bijzonder omdat er ook een KIDS editie van in ontwikkeling is. In juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend.

Om alle wandelaars optimaal te kunnen laten genieten van dit pad worden vrijwilligers gezocht. Op vrijdag 12 juli tussen 20.30 en 21.30 uur (nog onder voorbehoud) tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we er alles over. Deze bijeenkomst vindt plaats in Pannenkoekenhuis Midden op 't Landt, Benedeneind Noordzijde 430a Benschop, eveneens het startpunt van het Klompenpad. Aanmelden voor de informatieavond en/of het vrijwilligerswerk op dit Klompenpad kan bij Helene Hine, via vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl

Taken

De vrijwilligers controleren per toerbeurt de route minimaal eenmaal per maand. Bij het nalopen van de route controleer je de markeringen en borden. Daarbij voer je soms wat kleine reparaties en/of snoeiwerk uit en ruim je het eventueel aanwezige zwerfafval op. Grotere problemen worden gemeld bij de coördinator. Als vrijwilliger ben je circa vier keer per jaar een halve dag beschikbaar.

Eerste activiteiten

Eén van de eerste activiteiten die de vrijwilligersgroep gaat doen is het markeren van de route die 8,5 km lang is. Op woensdag 10 juli wordt het Klompenpad feestelijk geopend.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties