Dinsdag 21 mei 2019

Uitstekende resultaten voor GV TOOS

Op zaterdag 11 en 18 mei zijn tien meiden van gymvereniging TOOS uit Linschoten afgereisd naar Amersfoort voor de jaarlijkse Regiokampioenschappen turnen.

Sara Bakker en Gerrinda de Ruijter wisten zich eerder al te plaatsen voor de districtsfinale op 25 mei in Amsterdam door het turnen van stabiele oefeningen.

Lisa de Haan (instap D1) hield zich goed staande in een sterk deelnemersveld en heeft met de 8e plek ruimschoots een ticket voor de finale bemachtigd. Lotte Bakker (pupil 1 D2) turnde keurige oefeningen op drie toestellen, de balk is niet haar favoriet. Hiermee verdiende ze de bronzen medaille en mag ook door naar de districtsfinale.

Ontspannen

Marit de Vries (Pupil 2 D2) turnde een ontspannen wedstrijd. Ze liet zien vertrouwen te hebben in haar eigen kunnen en straalde op de vloer. Ook zij heeft zich geplaatst voor de districtsfinale. Julia Dening en Famke van der Meer (Pupil 2 D1) turnden een constante wedstrijd. Julia mocht een welverdiende zilveren medaille mee naar huis nemen. Famke liet zien dat je met hard werken beloond wordt en plaatste zich voor de districtsfinale. Britt Bremer (Jeugd 1 D1) had een valse start op brug. Op de overige drie toestellen turnde zij zich terug naar de top van het deelnemersveld. De resultaten van Britt waren goed voor een eerste reserve plek op de districtsfinale.

Goud

Nienke Bremer (Jeugd 1 D2) liet met nette oefeningen en prima cijfers zien dat zij op deze finale thuishoorde. Ze deed er zelfs een schepje bovenop en mag door naar de districtsfinale. Iris Baars (Jeugd 1 D2) turnde een foutloze wedstrijd. Ze mocht hierdoor de gouden medaille mee naar huis nemen en zichzelf de Regiokampioen van 2019 noemen.


De districtsfinales vinden plaats op 25 mei en 15 juni in Amsterdam.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties