Zondag 11 maart 2018

Uitslagen zondagvoetbal 11 maart 2018

Bij de zondagvoetballers uit de IJsselstreek stond speelronde 17 op het programma. Stolwijk moest het aan de Sportlaan opnemen tegen het sterke AGE GGK. De koploper en titelkandidaat won met 1-2. Haastrecht ging op bezoek bij HOV/DJSCR. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd waarin beide ploegen driemaal het net wisten te vinden. Belangrijke punten voor Cabauw. In Waddinxveen  werd er met 2-4 gewonnen. MSV’19 moest op bezoek bij hekkensluiter AS ’80 en vijzelde het doelsaldo aardig op. Het werd maar liefst 9-0 voor de formatie uit Montfoort.

 

Uitslagen zondag 11 maart 2018

Stolwijk- AGE-GGK           1-2                       

ASW- Cabauw                   2-4                                  

HOVDJSCR- Haastrecht   3-3              

AS ’80- MSV’19                 0-9  

 

HOV/DJSCR- Haastrecht 3-3

Haastrecht moest zondag op bezoek bij middenmoter HOV/DJSCR met een viertal afwezigen. Job Vloedgraven, Lars Harmsen, Diederick en Rogier Schroder ontbraken. Haastrecht startte ondanks deze mutaties erg sterk aan de wedstrijd en scoorde al snel de 0-1 via Jos van Vliet. Om onduidelijke redenen werd de treffer echter afgekeurd. Na een prima aanval over de rechterflank belandde de voorzet van Rik Nap bij de tweede paal waar Kelvin Poot klaarstond om alsnog de 0-1 binnen te schieten. Het spel golfde vervolgens redelijk op en neer en Haastrecht verzuimde in die periode om een grotere afstand te nemen. Na 15 minuten was het toch weer raak. Wederom was de rechterflank verantwoordelijk voor een prima aanval over drie schijven en werd Tijmen Raateland de gevierde man, 0-2. Hoewel HOV vrijwel geen kansen wist te creëren kwam die ploeg vlak voor de rust toch dichterbij. Een vrije trap van zo’n 20 meter verdween als een raket achter de kansloze Haastrechtse doelman. Na de thee ging HOV op jacht naar de gelijkmaker. Deze zou wederom via een goed genomen vrije trap vallen. Een snelle uitval van de ploeg van Jack Harmsen bracht Haastrecht weer op voorsprong. Kelvin Poot stelde Tijmen Raateland in staat om zijn tweede van de middag te scoren. Met Tygo Vianen en Bjorn van Leeuwen binnen de lijnen voor Joep Wijnand en Rik Nap kwam er meer balans op het middenveld. Toch zou vrije trap nummer drie de eindstand opleveren. Vanaf de rand van het strafschopgebied werd de bal met grote precisie in het Haastrechtse doel gewerkt, Eindstand 3-3. Komend weekend staat de Vlister derby van weleer op de wedstrijdkalender. Haastrecht zal moeten winnen om in de top van de ranglijst te blijven terwijl Stolwijk bij een zege het seizoen nog enige glans kan geven.

Stolwijk- AGE GGK 1-2

Aan de Sportlaan ontving Stolwijk afgelopen zondag lijstaanvoerder AGE-GGK. De thuisploeg zou al snel op achterstand komen. A- junior Koen de Wolf werd door de spits van AGE onreglementair omver gelopen maar de scheidsrechter zag geen reden om de opzichtelijke overtreding af te fluiten. De spits scoorde vervolgens de 0-1 voor de bezoekers. De wedstrijd ging vervolgens lange tijd gelijk op zonder dat er door de ploegen echte kansen werden gecreëerd. Na een uur wedstrijd kwam AGE op een 0-2 voorsprong toen een vrije trap onhoudbaar tegen de touwen aan werd geknald. Stolwijk ging daarna op jacht naar de aansluitingstreffer. Deze zou vijf minuten voor het einde dan ook vallen. Chris Both wist de vijandelijke doelman te passeren. Both wilde vervolgens snel de bal uit het doel halen maar de AGE doelman hield de bal bij zich en er ontstond een kleine worstelpartij. Voor de scheidsrechter was het voorval voldoende reden om Both een gele kaart te geven. Aangezien Both eerder in de wedstrijd ook een gele prent had ontvangen moest de aanvaller met een rode kaart het veld verlaten. Met 10 man probeerde Stolwijk nog wel de gelijkmaker te forceren maar slaagde daar uiteindelijk niet in.

ASW – Cabauw 2-4

Al in de 5e minuut keek Cabauw tegen een 1-0 achterstand aan en leek de ploeg van Mo Duzgun een moeilijke wedstrijd in te gaan. Maar in de 15e minuut keerde Friso Nagel het tij, want uit een vrijetrap knalde hij zijn team op gelijke hoogte, 1-1. Nog niet het hele basisteam, maar coach Duzgun kon na lange tijd eindelijk weer over een meer completer team beschikken. In de 31e minuut liet Nik Jongbloed zijn klasse weer zien en gaf na een fraaie actie een uitstekende voorzet, die de mee opgekomen Desley Steenbergen binnen kon tikken, 1-2. In deze fase was Cabauw duidelijk de bovenliggende partij, maar vijf minuten voor de rust werd doelman André Slootjes verrast door een afstandsschot dat de stand voor de thuisploeg weer in balans bracht, 2-2.

Na de thee liet Cabauw het initiatief aan ASW en ging bewust meer op de counter spelen. En dat pakte zeer goed uit. Friso Nagel, die verhuisd was naar de rechtsback positie, zag de ruimte en gaf een pass op maat aan Nik Jongbloed. Die handelde snel en adequaat en scoorde van grote afstand met een fantastische lob de 2-3. ASW was meer in balbezit, maar de Cabauwse defensie gaf weinig toe en pareerde elk gevaar. Vijf minuten voor tijd gooide Rutger de Lang het duel op slot, en zette met een fraaie volley de 2-4 op het scorebord. Dozgun was na afloop zeer tevreden, en vooral ook blij met de goede invalbeurt van de lang geblesseerde basisspeler Osman Aslan.

AS’80 – MSV’19  0-9

Vooral het eerste kwartier bleek MSV niet bij machte om het spel naar zich toe te trekken, waardoor de rode lantaarndrager AS’80 vrij gemakkelijk op de been bleef. In de 20e minuut wist Jort van Geffen een verdedigingsfout genadeloos af te straffen en de 0-1 aan te tekenen. Voor de rust werd er niet meer gescoord.

Na de thee was opnieuw Van Geffen succesvol toen hij van zijn tegenstander wegdraaide en de 0-2 op het scorebord zette. Nadat hij twee tegenstanders het bos instuurde maakte Wouter Scholman een prima doelpunt, 0-3. De doelpuntenmachine kwam pas echt op gang nadat Scholman met een voorzet Van Geffen bediende, die de 0-4 binnentikte. Daarna bracht trainer Dennis Sluijk de

A-junioren Sander Stokman en Junior Kolfschoten binnen de lijnen. Die deden meteen van zich spreken want een voorzet van Junior Kolfschoten werd binnengeschoten door Sander Stokman, 0-5. Kort daarna werd een voorzet van de actieve Junior Kolfschoten door Robin Stokman in het doel gewerkt, 0-6. Bij een corner had Sander Stokman vervolgens opnieuw succes met zijn inzet, 0-7.

In de slotfase bezorgde Sander Stokman de bal slim bij Jort van Geffen, die met een intikkertje de 0-8 scoorde en die met zijn vijfde goal na een voorzet van Junior Kolfschoten vlak voor het eindsignaal de eindstand op 0-9 kon zetten.

 

                            


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties