Donderdag 11 oktober 2018

Twee topdagen voor het Oktoberfest

door Siem van der Burg

Ze konden er geen genoeg van krijgen. De muzikanten riepen zelf om het hardst ‘we want more’. Het talrijke publiek kon dat wel waarderen. Zelfs toen de speaker had aangekondigd dat het afgelopen was ging een aantal fanatiekelingen gewoon door in de tent.

Het was het slotakkoord van twee dagen Oktoberfest. De organisatoren van muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ konden hun geluk niet op. “Het was top vandaag, echt top, we hadden een superdag. En gisteren ook al een volle bak”. De weergoden waren het publiek en de muzikanten erg goed gezind. Het nummer ‘So ein Tag so wunderschön wie heute’ was de spijker op z’n kop. Het 24e oktoberfest was een groot succes. Twee dagen lang het publiek vermaken met leuke muziek.

Op zaterdag 6 oktober traden acht Egerländerkapellen op in de tent. En op zondag 7 oktober dweilden vijf orkesten door het Stadspark. De sfeer was opperbest. De kinderen vermaakten zich zondag weer met de springkussens, stormbanen, draaimolen en bungee trampoline. De volwassenen hadden een luisterend oor voor de muziek, lieten het bier rijkelijk vloeien en deden zich tegoed aan de ‘Bratwurst mit Semmel’. Het Oktoberfest bood zoals altijd weer ‘viel Pret und ein Prosit’. Op naar volgend jaar wanneer het 25-jarig lustrum zal plaatsvinden.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties