Dinsdag 8 oktober 2019

Planje Accountants gestart in Oudewater

"Wij vinden dat het standaard werk 'wat elke accountant doet' zo goed mogelijk moet zijn voor een eerlijke prijs. Maar wij zijn vooral gespecialiseerd in advies", zegt Cees Pater van Planje Accountants en meer. "Advies over fiscaliteiten, financiële planning, financieringen, herstructureringen en overnames. Daarin blinken wij uit en onderscheiden we ons".

"Dat onderkennen onze klanten ook. Wij helpen om kansen te benutten en zakelijke financiële uitdagingen op te lossen. We willen de zakelijke vertrouwenspersoon zijn. Die positie kunnen we alleen verwerven als we dicht bij de klant staan en ons goed in kunnen leven in de specifieke situatie. We hebben inmiddels een aantal klanten in Oudewater en geloven dat er meer bedrijven zijn die, zowel in Oudewater als omgeving, van onze diensten gebruik willen maken. Daarom hebben we besloten om ons ook hier te vestigen".

"Ons kantoor hebben we op de mooiste plek die je je kan bedenken. We zitten in het oude pand van de Rabobank en kijken uit op de gracht en de markt. De ingang van ons kantoor zit aan de Marktstraat. Ik woon zelf inmiddels drieëneenhalf jaar in Oudewater en mijn meeste vrienden en familie wonen er. Oorspronkelijk kom ik uit Driebruggen. Maar Oudewater is nu echt mijn stad. De sfeer, de mentaliteit, de bedrijvigheid en de schoonheid van de historische gebouwen maken het geweldig om hier te wonen en te werken".

Cees geeft aan dat de meeste accountantskantoren wat advieswerk erbij doen. Planje wordt door klanten gezien als advieskantoor dat ook accountancy doet. "Wij kijken niet alleen achteruit. Wij kijken vooral samen met onze relaties, met passie voor ondernemen, naar de toekomst. De toekomst van ondernemen is aan het veranderen. Door de snelle digitale ontwikkelingen, duurzaamheidsvraagstukken en veranderingen in regelgeving en de bedrijfssectoren zelf, hebben ondernemers met steeds meer onzekerheden te maken. Het is daarom voor ondernemers (van startup tot MKB) steeds belangrijker een goede adviseur te hebben die meedenkt en kijkt naar het hele plaatje. Naar zowel het bedrijf als de ondernemer zelf".

Het kantoor in Oudewater is de tweede vestiging van Planje. U vindt ook een kantoor in Alphen a/d Rijn. Om kennis met Planje te maken en om te laten zien dat ze waarmaken wat ze zeggen, bieden zij ondernemers een gratis '(fiscale) check' aan. "We beoordelen dan de jaarrekening en aangifte op de mogelijkheden van belastingbesparing. Ook gaan we na of risico's (verder) kunnen worden beperkt en of de juiste bedrijfsstructuur aanwezig is".

Voor meer informatie over Planje kunt u terecht op www.planje.nl. U kunt ook mailen naar info@planje.nl of bellen met 06-12749721 voor een directe lijn met Cees.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties