Maandag 10 juni 2019

Nieuw programma seizoen 1919/2020 Theater Concordia

door Cees Reichard

Karin Bloemen en Freek de Jonge komen naar Haastrecht

Topartiesten als Karin Bloemen, Freek de Jonge, Guido Weijers en Joris Linssen komen in het nieuwe theaterseizoen 1919/2020 naar Concordia in Haastrecht. Dit mogen we opmaken uit de programmafolder voor het komende seizoen van Theater Concordia. Deze folder is vorige week huis-aan-huis verspreid en is ook online te lezen.

De programmaraad is er in geslaagd een gevarieerd programma voor het komend seizoen samen te stellen. Naast de talentvolle cabaretiers zullen ook de toppers van het Camaretten Finalistentoernee optreden. Er zijn diverse muziekvoorstellingen zoals Fuse (bekend van Podium Witteman), de Streisand-, Johnny Cash-, Queen- en de Dire Straits-tributebands. In december gaat het muziekspektakel ´Tot 2000 Café?´ op herhaling. En in het Grand Café is er bijna elke zondag live muziek te beluisteren.

Veel jeugdactiviteiten

Voor kinderen en jongeren is er ook weer van alles te beleven, zoals: de tienerdisco, de lego bouwdag en regelmatig een leuke familiefilm. Veel van deze activiteiten zijn in schoolvakanties.

Voor de verhalenliefhebbers komt meester-verteller Eric Borrias met de avonturen van de 100-jarige die uit het raam klom en verdween´.

Traditiegetrouw is er op elke vierde donderdag van de maand de filmavond. In september wordt gestart met Bohemian Rhapsody.

Maandelijks zijn er weer gezellige pubquizzen en Repair Cafés.

Het seizoen wordt op vrijdag 20 september gestart met de Concordia Parade! Verschillende artiesten zullen die avond hun opwachting maken en kan men vast de sfeer proeven voor het nieuwe theaterseizoen. Tot en met die tijd geldt een 10% vroegboekkorting op de bestelling.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties