Zaterdag 9 februari 2019

Muziekhuis Oudewater presenteert: 'HoeHaa', een muzikaal avontuur voor het hele gezin

Komend seizoen zijn er twee familievoorstellingen te zien in Muziekhuis Oudewater. Het Muziekhuis wil gezinnen met jonge kinderen de gelegenheid bieden om dicht bij huis bijzondere voorstellingen te zien. Op zondagmiddag 10 februari is de voorstelling 'HoeHaa'(3+) te zien.

In de voorstelling van Jeroen Schipper worden de kinderen meegenomen op een muzikaal avontuur dat de hele wereld over gaat. Met swingende, originele en humorvolle liedjes is het een feestje voor ieder kind. Stilzitten wordt moeilijk. Klappen, stampen, lachen en dromen, elk lied biedt de gelegenheid om mee te doen (stilletjes genieten mag ook).

Schoolgaande kinderen uit Oudewater zingen al regelmatig mee met de hits van Jeroen Schipper. Liedjes als 'Opa&Oma', 'Kom erbij' en 'Monster Kids' worden gebruikt in de muziekmethode 123ZING, waar alle basisscholen in Oudewater mee werken. Een feest der herkenning!

Muziekhuis Oudewater vindt het belangrijk dat Oudewatenaren van alle leeftijden in aanraking komen met muziek, zang, dans en theater. Daarom presenteren zijn nu ook familievoorstellingen voor de allerkleinsten. Na 'HoeHaa' is op zondag 31 maart de dansvoorstelling 'Assepoes' te zien.

Kaartjes kunt u online kopen via www.muziekhuisoudewater.nl en aan de deur.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties