Zaterdag 30 december 2017

Midwinterfeest in Vlist

Op zaterdag 16 december vond het traditionele midwinterfeest van de Vlister verenigingen plaats. Opnieuw hadden de Vlister schaatsclub, de Tentfeest groep, de Vlister polsstokvereniging, de Vlister Vrouwen en de Dorpsvereniging Vlist zich ingespannen om iedereen een fijne middag/avond te bezorgen en zo met elkaar de Kersttijd in te gaan.

De weergoden werkten mee, want het was en bleef droog op zaterdagmiddag. Burgemeester Cazemier, die in september het lustrumfeest van de Dorpsvereniging opende, heeft het toen kennelijk erg leuk gevonden in Vlist, want hij ontstak, samen met de aanwezige kinderen, de kerstboom.

Vooraf sprak hij zijn bewondering uit voor de Vlistenaren die dit festijn helemaal zelf regelen en opbouwen. Daarna kon iedereen zich tegoed doen aan glühwein, poffertjes, saté of worstenbroodjes. Twee inwoners uit Vlist toonden hun hobby: een mandenvlechter en een goudsmid. Beiden vertelden boeiend over hun hobby. Het springkussen voor de kinderen was weer een succes. De sfeer was levendig en nodigde uit tot het elkaar ontmoeten en ontspannen bijpraten.

Hulde aan de organisatie!


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties