Donderdag 11 januari 2018

Kleintje Carnaval (Light) in St. Joseph

Archieffoto Le Boutonniers 2017: Kleintje Carnaval

Zoals al vele jaren is ook dit jaar de aftrap van het Carnaval bij Les Boutonniers 3 weken voor het eigenlijke Carnaval met een voorproefje op het grote feest. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari organiseert Les Boutonniers respectievelijk Kleintje Carnaval Light en Kleintje Carnaval in de St.Joseph (SOOS) te Montfoort.

Op vrijdag 19 januari tijdens Kleintje Carnaval Light is de jeugd van ca. 12 t/m 16 jaar aan de beurt. Op deze feestelijke avond zullen DJ Dave en DJ Lou lekkere Carnavalsmuziek afwisselen met Après-ski muziek zodat de voetjes van de vloer kunnen tijdens deze alcoholvrije feestavond. Verder zal er een optreden zijn van Joeri Plaizier die onder andere zijn nieuwste hit Paradijsje zal zingen. Uiteraard zal Prins Kevin le Rêveur du Futur ook aanwezig zijn en een aantal keer voorgaan in de Polonaise. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk kinderen alvast in het thema van dit jaar "Knopengein in Dromenland" verkleed gaan. Kaarten voor deze avond kosten zowel in de voorverkoop op 12 januari als aan de deur € 10,00. Bij binnenkomst krijgt iedereen twee consumptiepunten zodat er ook een frisdrankje gedronken kan worden en kunnen de jassen gratis opgehangen worden. De deur zal om 20.00 uur opengaan en het zal tot 00.00 uur duren.

Een dag later is de oudere jeugd aan de beurt. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er op zaterdag 20 januari Kleintje Carnaval. Op deze avond zullen DJ Rouloz en DJ Robbe het dak eraf spelen en zullen er optredens zijn van meerdere artiesten. Op zullen treden: Buren van de Brandweer en PartyFriex. Deze feestartiesten zullen iedereen het echte feestgevoel geven. Kaarten zijn te verkrijgen zowel tijdens de voorverkoop op 12 januari als aan de deur voor € 15,00. Deze zaterdag zal de deur om 21.00 uur open gaan en zal het feest tot ongeveer 02.00 uur duren. Vanwege de alcoholwet zal een ieder van 18 jaar en ouder een polsbankje krijgen, heb je geen bandje, dan geen alcohol!

De voorverkoop voor beide avonden is dus op 12 januari in de St. Joseph van 19.30 tot 20.30 uur voor Kleintje Carnaval Light en van 20.30 tot 21.30 uur voor Kleintje Carnaval. Het lijkt verstandig je kaarten al in de voorverkoop te kopen want als de kaarten uitverkocht zijn zal de deur helaas gesloten blijven.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties