Woensdag 7 november 2018

Halloween griezelig leuk

door Cees Reichard

Veel heksen, tovenaars, spoken en andere lugubere figuren kon je op woensdag 31 oktober in de spookachtige straten van Haastrecht tegenkomen. Het was Halloween en veel kinderen hadden met hun ouders zich zo griezelig mogelijk verkleed om anderen de schrik aan te jagen. Af en toe was het best wel een beetje spannend en hoe te reageren als een eng halloweenfiguur ineens op je afkomt. De één wordt dan wat schuchter, de ander reageert hier weer spontaan en enthousiast op. Maar het ging ook om al het lekkers van snoep en koek die je tijdens je tocht kon ophalen.

Men kon zich melden bij de locatie Van der Voet. Hier werd een plattegrond van het zoekgebied uitgereikt waar activiteiten waren en waar de kinderen mochten aanbellen voor wat lekkers. De winkeliers, horeca en particulieren hadden er veel werk van gemaakt. De bedrijfsruimten en huizen waren met onder andere pompoenen, lichtjes, webben, vampiers en skeletten extra eng en spookachtig aangekleed. Soms zag het er zo luguber uit dat de allerkleinsten dit toch wel een beetje eng en spannend vonden en er liever niet te dichbij kwamen. Maar de meesten vonden het toch wel griezelig leuk.

Voor iedereen was er na afloop chocolademelk om de spannende momenten wat weg te drinken. Het was een griezelig leuk Halloweenfeest.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties