Donderdag 11 januari 2018

Feest mee met Cas en Boellée

door Joke de Wissel

Over een paar weken is het al carnaval. Traditiegetrouw presenteren Carlos Vergeer en Dennis Boellee in de weken hieraan voorafgaand hun radioprogramma ‘Feest mee met Cas en Boellée’. Dit doen zij op zondagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur op Radio Stad Montfoort. Om de luisteraars alvast in juiste stemming te brengen draaien zij vrolijke carnavalsmuziek. Uiteraard worden de laatste nieuwtjes verteld en wellicht komt Prins Kevin le Rêveur le Futur met een aantal leden van Les Boutonniers op bezoek.

“We presenteren de eerste weken vanuit de studio,” vertelt Carlos Vergeer. “Tot aan het grote Cas en Boellée carnavalsfeest op 4 februari van 13.00 uur tot 18.00 uur in het St. Josephgebouw.”

Tijdens dit grootse feest, wat de opening is van alle carnavalsfeesten, binden een aantal teams met elkaar de strijd. In een Pubquizz beantwoorden zij vragen over allerlei onderwerpen. Wie de meeste algemene kennis heeft, is de winnaar.

“Op dit moment hebben tweeentwintig teams zich aangemeld, maar er is nog plaats voor een aantal teams. Zij kunnen zich aanmelden bij ons,” nodigt Carlos uit.

Het wordt een echt carnavalsspektakel met veel plezier, een quizz en artiesten die komen optreden. Marco den Hollander en de Havenzangers betreden het podium. ZWUP zorgt voor echte carnavalsmuziek.

Om 15.00 uur is er een mystery quest. Wie dat is, is de grote vraag. Waarschijnlijk heeft de persoon veel plezier in het carnaval en alle feesten daaromheen.

Het grote ‘Feest mee met Cas en Boellée’ spektakel is de opmaat voor het carnaval in Montfoort.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties