Donderdag 11 juli 2019

Een nieuwe mijlpaal voor De Wulverhorst

De Wulverhorst heeft inmiddels 180 vrijwilligers die komen helpen om het leven van onze oudere inwoners in Oudewater een stuk aangenamer te maken. Tijdens de jaarlijkse barbecue voor vrijwilligers van De Wulverhorst 3 juli jongstleden maakte Joyce Jacobs, bestuurder van De Wulverhorst, dit bekend tijdens haar welkomstwoord. Ze prees de inzet en flexibiliteit van de vrijwilligers waarvan sommigen zich al meer als twintig jaar inzetten voor hun medemens.

Een vrijwilliger vertelde hoe veel voldoening het vrijwilligerswerk geeft en dat het fijn is dat de tijden in overleg kunnen worden afgesproken. Ook is er veel saamhorigheid onder de vrijwilligers en er is een prettige samenwerking met het personeel van De Wulverhorst, die deze avond, als blijk van waardering, de vrijwilligers bedienden met lekker eten, drinken en een lekker ijsje van Roberto.

180 vrijwilligers is heel veel, maar toch zoekt De Wulverhorst nog meer vrijwilligers. Het streven is om nog meer persoonlijke aandacht te geven aan onze ouderen, niet alleen in De Wulverhorst zelf, maar ook aan de ouderen die nog thuis wonen. Te denken valt dan aan wandelen, een spelletje doen, helpen met de activiteiten, koken op de woonkamers met meer demente ouderen, een fietstochtje met de duo-fiets… of heeft u een leuke hobby zoals muziek, schilderen of knutselen en deelt u deze graag met een ander.

U kunt dan contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van De Wulverhorst: Wilbert van Straaten w.van.straaten@wulverhorst.nl of 0348-562214 en doe volgend jaar ook mee met de gezellige BBQ van De Wulverhorst.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties