Dinsdag 8 oktober 2019

De dag van het Haarwerk

Op woensdag 9 oktober is het 'De Dag van het Haarwerk'. Deze dag is er voor jou om de taboe van een haarwerk te doorbreken. Ongeveer één op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt te maken met extreem haaruitval. Jammer genoeg is kaalheid bij vrouwen (en ook mannen) nog steeds een taboeonderwerp. Veel mensen durven niet over hun kaalheid te praten. Om te laten zien hoe mooi je kan zijn met een haarwerk heeft Karin's Haarboutique een prachtige fotoshoot mogen maken met Sylvia. Voor elk haarprobleem is er een oplossing, dus ook voor jou!

Karin: "Wij zijn een erkend ANKO haarwerkspecialist. Dit betekend dat je recht hebt op een vergoeding van je zorgverzekeraar. Dat is toch mooi meegenomen! Op deze dag hebben wij ook de haarmicroscoop voor je klaar staan. Heb je last van roos, eczeem, haaruitval, psoriasis, alopecia, haar en/ of hoofdhuid problemen? Kom gerust langs want op deze dag is de diagnose en behandeling geheel kosteloos. Wij hebben een aparte ruimte voor rust en privilege.

Meer weten? Loop op woensdag 9 oktober tussen 9.00 en 17.00 uur eens binnen bij Karin's Haarboutique, Esdoornstraat 2a-b, 3465 JM in Driebruggen. Wij hebben die dag een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar staan. Je bent van harte welkom!


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties