Maandag 29 april 2019

BijSan zijn alle honden welkom

BijSan hondentrimsalon feestelijk geopend

Vorige week is de hondentrimsalon BijSan aan de Hoenkoopse Buurtweg 25 in Oudewater geopend. Eigenaresse Sandra de Wit heeft onder het toeziend oog van vrienden, familie en klanten het lint samen met burgemeester Verhoeve doorgeknipt.

Sandra: "Dit vak maakt het mogelijk mensen blij te maken en dat doe ik door honden af te leveren zoals de klant dat wil. En daar word ik dan weer blij van." Sandra stond twee jaar geleden voor de keuze; opnieuw een baan zoeken of een eigen bedrijf beginnen? Na marktonderzoek kwam ze erachter dat er een gemis was aan een goede trimsalon in Oudewater en omgeving. Daarnaast vindt ze het heerlijk om met honden op te trekken en heeft ze de gave om honden op het gemak te kunnen stellen. Combineer die dingen en de keuze om hondentrimster te worden was gemaakt. Sandra heeft een gedegen opleiding tot professioneel trimster gevolgd via het HKI in Bunnik. De kneepjes van het vak en de vlieguren in de praktijk heeft ze in meer dan anderhalf jaar geleerd en gemaakt bij een trimsalon in Kamerik.

Huid- en vachtverzorging met een knuffel

Sandra: "Een trimbeurt is voor een hond en soms zelfs voor het baasje een hele zit. Tijdens het borstelen, effileren, knippen, scheren of plukken zal ik de hond daarom altijd op het gemak proberen te stellen. Zo nu en dan een knuffel in plaats van een snauw doet wonderen op de trimtafel." U bepaalt hoe u uw hond wilt hebben, volgens de rasstandaard of naar uw eigen wensen. Natuurlijk kan Sandra u helpen bij die keuze en adviseren waar nodig. Uw hond brengen of halen kan ook BijSan worden geregeld. Waar zij in ieder geval voor zorgt is dat u tegen een schappelijke prijs een schone, blije en vooral mooie hond terugkrijgt. Inmiddels heeft een aantal klanten dat al kunnen ervaren. Het klantenbestand groeit gestaag maar er is zeker nog plek voor nieuwe klanten.

Komt u voor het eerst dan krijgt u gratis een goed gevulde doggy bag met daarin verrassingen voor u en uw hond. Natuurlijk ontbreekt het ook niet aan een kop koffie. Bent u benieuwd naar BijSan en wilt u ook een schone, blije, mooie hond? Maak dan een afspraak. Kijk op www.bijsan.nl voor meer informatie. Sandra belooft u in ieder geval dat uw hond met een knuffel wordt behandeld en dat u tevreden de deur uit gaat.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties