Donderdag 10 januari 2019

Nieuwjaarsreceptie

door Elly van der Neut

Als eerste plaats in de omgeving hield Montfoort op 3 januari de nieuwjaarsreceptie voor burgers en gemeentemedewerkers in Het Kruispunt in Linschoten. De receptie werd goed bezocht.

Burgemeester Hartskamp sprak in haar toespraak kort over het moeilijke jaar dat Montfoort achter de rug heeft na de plotselinge scheiding van IJsselstein, eind 2017. In één jaar is het gelukt de ontvlechting te realiseren. Montfoort staat weer op eigen benen. Het zal nog best vaak moeilijk worden zo sprak de burgemeester, maar er wordt met goede moed vooruitgekeken. De provincie zal de gemeente bijstaan waar nodig en Montfoort kijkt om zich heen om samenwerking te zoeken met de gemeenten in de Lopikerwaard. Dat is ook nodig.

Voor het nieuwe college was deze nieuwjaarsreceptie een gelegenheid om kennis te maken met ondernemers en burgers. Zij hebben best al veel mensen ontmoet in het afgelopen jaar maar omdat zij pas halverwege het jaar zijn aangetreden was dit een uitgelezen kans om nog meer mensen te ontmoeten.

Burgemeester Petra Hartskamp memoreerde de vele jubilea die verenigingen het afgelopen jaar hebben gevierd, de maar liefst twaalf lintjes die afgelopen jaar zijn uitgereikt en bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet. Ze is trots op haar gemeente en heeft vertrouwen in de toekomst en in de fantastische groep medewerkers vanaf 2019 weer hun werkplek hebben in het Huis van Montfoort. Een huis waarin het afgelopen jaar ook SWOM, consultatiebureau, Jeugdteam Montfoort, Vluchtelingenwerk en Careyn onderdak hebben gevonden.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideele organisaties