Drukkerij Heno

 

Drukkerij Heno is in 1948 in Haastrecht opgericht door de heren Hooft en Overbeek. De heer Hooft uit Haastrecht had binnen zijn familie geen opvolger voor zijn boekdrukkerij. Jan J.J. Overbeek uit Oudewater werd zijn medefirmant en opvolger. Momenteel wordt drukkerij Heno geleid door Ben J.J. Overbeek, de tweede generatie Overbeek. Ook de derde generatie, Melissa Overbeek, is al weer enkele jaren werkzaam voor Heno.

De IJsselbode

In 1952 rolde de eerste IJsselbode, een geesteskind van Jan Overbeek, van de pers.
De wekelijks uitgave van dit huis-aan-huis-blad, die momenteel wordt verspreid in de gemeentes Lopik, Montfoort, Oudewater en Vlist, is nog steeds een vast onderdeel van het huidige orderpakket.

Wij besteden veel aandacht, zowel aan de inhoud als aan de opmaak van De IJsselbode, ons visitekaartje! Mede hierdoor komen wij als drukkerij geregeld in contact met vele bedrijven en instanties uit het verschijningsgebied. Voor velen van hen mogen wij drukwerk maken en of hun advertentie-/reklamecampagne verzorgen.

Drukwerk

Naast de uitgave van De IJsselbode verwerkt drukkerij Heno voor haar klanten een uiteenlopend pakket aan drukwerk. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van drukwerk en drukwerkvoorbereiding, van briefpapier tot envelop, van periodiek tot folder, van ola-kettingformulier tot etiket, van clubblad tot lidmaatschapskaart, van zwart-wit tot fullcolor.

Ruim 70 procent van ons orderpakket wordt in eigen beheer ontworpen en verwerkt, van idee tot eindproduct. Hierbij staat kwaliteit centraal. Lukt het ons niet, om welke reden dan ook, de bewerkingen zelf uit te voeren, dan gaan wij voor u op zoek naar gespecialiseerde collega's en waarborgen daardoor de prijs/kwaliteit/levertijd verhoudingen.

Familiewerk

Ook het familiewerk, van geboortekaartje tot rouwkaart, wordt nog steeds tot in de puntjes door drukkerij Heno vervaardigd en verzorgd. Dit zijn veelal kleinere oplages met een moeilijke verwerkingsgraad en een korte levertijd. Mede hierdoor zijn wij gewend het gehele jaar door - dag in dag uit - onder druk topprestaties te leveren.

Contact

Drukkerij Heno
Noorder-Kerkstraat 4
3421 AX Oudewater
tel: 0348-561478
e-mail: heno@ijsselbode.nl
Website: www.ijsselbode.nl

Openingstijden

Maandag:
08.00 - 17.00 uur
Dinsdag:
08.00 - 17.00 uur
Woensdag:
08.00 - 17.00 uur
Donderdag:
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag:
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven