CADANS, de digitale stratenmakers

 

Cadans

DGAA Cadans B.V. is een voortzetting van het in 2000 opgerichte De Groot Accountants en Adviseurs. Sinds 2011 is de bedrijfsnaam Cadans Accountants Administraties Fiscaal en ICT. Cadans combineert de jarenlange ervaring van André de Groot als mens, als accountant en zijn visionaire blik op de digitale administratie en informatievoorziening, met de kennis van Frank van Dorst als veelzijdige ondernemer. Frank en André willen met Cadans aantonen dat persoonlijke kwaliteit in de accountancy, gebaseerd op de Lean & Mean principes,  betaalbare dienstverlening oplevert. Randvoorwaarden hierbij zijn optimale digitalising, beperking van overhead en "hands on" mentaliteit. De basisvoorwaarde is : Aandacht !

Klantenkring

De klanten van Cadans zijn terug te vinden in allerlei sectoren, doch voornamelijk in de groot- en detailhandel, automotive, horeca, productie, verzekeringen en ICT. De bedrijfsomvang varieert van klein tot middelgroot in rechtsvormen als eenmansbedrijf en Besloten Vennootschap. Verder kan Cadans veel zzp'ers tot haar klantenkring rekenen. Daarnaast verzorgt Cadans ook fiscale aangiften voor particuliere klanten. Cadans is namelijk van mening dat ook degenen die het ingewikkeld vinden om jaarlijks aangifte voor de inkomstenbelasting te doen, op een adequate en betaalbare wijze, geholpen moeten worden.

Fiscale ondersteuning

Cadans is aangesloten bij Full Finance, een landelijke organisatie met specialisten op het gebied van fiscaliteit, juridisch, HRM, ICT. Zo kunnen wij, indien nodig, voor uiteenlopende fiscale vraagstukken de juiste specialisten inschakelen. Voor meer informatie kijk op www.fullfinance.nl.

Onze diensten

Wij vatten onze taak breed op. Nieuwe wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de markt of gewijzigde persoonlijke omstandigheden? Wij leiden de financiele, juridische en belastingtechnische consequenties voor uw bedrijf in juiste banen. Adviserend en uitvoerend. Heeft u een luisterend oor nodig, een bemiddelende stem in een conflict ? "De mens" in de Accountant is nu juist wat Cadans onderscheidt van haar collegae.

Online diensten

Al sinds 2003, toen het begrip "Cloud" nog moest worden bedacht had André de Groot, samen met zijn gecertificeerde ICT dienstverlener HostYourServer B.V., een Online oplossing met het Afas pakket opgezet. Deze oplossing typeert de wijze waarop Cadans haar klanten wenst te bedienen. Op een no-nonse basis met directe 24/7 toegang tot haar administratie en belangrijker tot haar financiele kerninformatie. Sinds 2011 is Cadans een van de eerste backoffice partners van Yuki een pionier op het gebied van Robotisering van de administratie. Recentelijk is Cadans eveneens Exact partner geworden. Deze partners staat symbool voor de wijze waarop Cadans haar klanten van dienst wil zijn, betrouwbaar, efficient en betaalbaar.  Cadans biedt naast een snelle, veilige en flexibele toegang naar professionele goed onderhouden applicaties ook deskunige ondersteuning op slechts een muisklik van u verwijderd.

Onze prijzen

Over onze prijzen doen wij niet geheimzinning. Deze zijn gebaseerd op het Cadans4i principe. De 4 "i" staan voor : ingave, inzage, inzicht en in-control.

De vier standaardpakketten worden u in vaste prijzen (afhankelijk van het aantal administratieve mutaties) aangeboden, transparant, inzichtelijk en controleerbaar. Groot voordeel hierbij is dat u maandelijks in termijnen betaalt en niet met onverwachte nagekomen rekeningen wordt geconfronteerd. Deze pakketten bevatten in de basis uw administratie, uw jaarverlag, uw aangifte(n) voor de diverse belastingen en de vereiste rapportages aan diverse instanties waaronder de Kamer van Koophandel. Alles uiteraard in digitale vorm. Elk pakket ontzorgt u dus altijd van uw administratieve en fiscale perikelen.

De individuele pakketten (Ingave, inzage, inzicht en In-control) onderscheiden zich in de mate waarin u inzicht wil hebben in het financiele reilen en zeilen van uw onderneming. U kiest dus zelf uw extra opties, al naar gelang uw behoeften.

 

Contact

CADANS, de digitale stratenmakers
Leeuweringerstraat 33
3421 AB Oudewater
tel: 0348-567788
e-mail: info@cadans-online.nl
Website: www.cadans-accountants.nl/

Openingstijden

Maandag:
08.30 tot 17:30
Dinsdag:
08.30 tot 17:30
Woensdag:
08.30 tot 17:30
Donderdag:
08.30 tot 17:30
Vrijdag:
08.30 tot 17:30
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven