Andante Uitvaartbegeleiding

 

Helaas krijgen we allemaal een keer met de dood te maken. Als een dierbare van u overlijdt, willen we u graag bijstaan met het regelen van het afscheid. Dit doen we met aandacht en zorgvuldigheid. Een begrafenis of crematie, traditioneel of eigentijds, groots of heel intiem, wij zetten graag onze ervaring en zorg in.

Visie

Een afscheid is niet over te doen. Een afscheid dat past bij nabestaanden en bij de overledene draagt bij aan een goede rouwverwerking. Zorgvuldigheid, het nemen van de tijd en het aangeven van de mogelijkheden bij een uitvaart zijn belangrijk. We denken met u mee hoe u het afscheid een persoonlijk accent kunt geven. Samen maken we van het afscheid een dierbare herinnering.

Daarnaast is nazorg een groot goed voor ons. Onze zorg stopt niet na de dag van de uitvaart.

Uitvaartbegeleiding in uw regio

Andante is werkzaam in een groot deel van de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Wij verzorgen begrafenissen en crematies in onder andere: Oudewater, Montfoort, Haastrecht, Linschoten, Lopik, Benschop, Polsbroek, Cabauw, Stolwijk, Bergambacht, Schoonhoven, IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht, Woerden en Gouda. Staat uw woonplaats er niet bij: wij nodigen u uit toch contact op te nemen, want er is veel mogelijk.

Wij zijn dag en nacht berteikbaar op telefoonnummer: 0348 - 568241.

Team Andante

Corry Roest & Chantal van Gijssel

Contact

Andante Uitvaartbegeleiding
Waardsedijk 123
3425 TD Snelrewaard
tel: 0348-568241
e-mail: info@andanteuitvaart.nl
Website: www.andanteuitvaart.nl

 

Aanbieders

Benschop

Cabauw

Papekop

Polsbroek

Polsbroekerdam

Bergambacht

IJsselstein

Hekendorp

Vlist

Driebruggen

Haastrecht

Linschoten

Lopik

Montfoort

Oudewater

Stolwijk

Waarder

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven