Meer resultaten voor vertaal

 
vertaal
 
Goede gratis vertaalmachine om eenvoudige en snel Nederlands online vertalen naar diverse talen zoals Engels Duits en Frans. OnlineVertaalmachine.nl.
Eenvoudig en snelle online vertaalmachine voor onder andere Engels, Duits, Frans en vele andere talen. Op deze website kunt u eenvoudig uw tekst vertalen naar diverse talen. Kies in het menu de gewenste vertaling en vertaal uw Nederlandse teksten naar de door u gewenste taal.
Professioneel vertalen Masters Universiteit Utrecht.
Vertalen IN THEORIE EN PRAKTIJK. De keuze uit vijf brontalen: Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. De mogelijkheid om je te verdiepen in vertaaldomeinen medisch vertalen, juridisch vertalen, technisch vertalen, economisch vertalen, journalistiek vertalen, vertaling van marketing en mediateksten. Veel praktijksimulatie: een grote verscheidenheid aan vertaalopdrachten. Een stevige theoretische omkadering: aandacht voor theoretische reflectie én inzichten uit de vertaalwetenschap. Een professionele leeromgeving waarin je op verantwoorde wijze met vertaaltechnologie, zoals vertaalmachines, vertaalgeheugens SDL Trados Studio, Memsource en corpora leert omgaan. Een naadloze aansluiting op de arbeidsmarkt, dankzij de cursus Beroepsoriëntatie voor vertalers en de stage. Als professioneel vertaler maak je dagelijks gebruik van vertaaltechnologie. Daarom is technologie stevig in ons programma ingebed. Je leert hoe je op verantwoorde wijze met vertaaltechnologie vertaalmachines, vertaalgeheugens, termbases kunt werken. We zijn universitair partner van het vooraanstaande Trados, dat toegang verleent tot verschillende platforms.
bol.com Vertaalcomputer vertaal apparaat voice translator, vertalen in 40 talen Vakantie.
Anderen bekeken ook. Membeli Vertaalcomputer Met Spraak 44 Talen Vertaal Apparaat Muama Enence Vertaler Directe Vertaler 44 Talen zwart Vertaal Computer Vertaalapparaat. Verkoop door Membeli. Vertaalcomputer Muama Enence Vertaal Apparaat Draagbare Vertaler Zwart Slimme Directe Vertaler 137 Talen Met Scherm Lange Batterijduur.
Vertalen met DeepL Translate s werelds meest accurate vertaler.
Vertaal in het Duits. Klik op een woord om alternatieve vertalingen te zien. Elke dag vertalen miljoenen mensen met DeepL. Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Andere talen: Bulgaars, Chinees, Deens, Ests, Fins, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch en Zweeds. Sleep uw Word docx of PowerPoint pptx bestand hierheen. Sleep uw Word docx, PowerPoint pptx of txt-bestand hierheen. Annuleren Toch vertalen. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 % sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht. Ontvang binnen 2u een vrijblijvende offerte. In dit filmpje nemen onze gratis vertaaltool en Google Translate een Japans recept onder handen. Drie keer raden welk gerecht het meest in de smaak valt. Over onze vertalingen. Het juiste vertaalbureau? De vertalers van ElaN Languages.
vertalen in / naar / uit / van Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Vertalen in / naar / uit. Vertalen in / naar / uit. Vertaal je iets in het Nederlands of naar het Nederlands? Zowel vertalen in het Nederlands als vertalen naar het Nederlands is mogelijk. Het werkwoord vertalen kan met verschillende voorzetsels worden gecombineerd.
Tekst in een andere taal vertalen.
Klik op Vertaalopties om de bronnen aan te passen die voor de vertalingen worden gebruikt. Selecteer vervolgens de gewenste opties. Woorden vertalen met de Minivertaler. In Word, Outlook, PowerPoint en OneNote kunt u met de Minivertaler de vertaling van één woord weergeven door dat woord aan te wijzen met de cursor. U kunt de vertaalde tekst ook naar het Klembord kopiëren, in een ander document plakken of de uitspraak van het vertaalde woord afspelen. Klik op het tabblad Controleren in de groep Taal op Vertalen Minivertaler. Wijs met de muis een woord of een woordgroep aan om te vertalen. Als er een lichter gekleurd venster wordt weergegeven in het document, beweegt u de muis over dit venster om de beschikbare vertalingen te zien. Opmerking: De Minivertaler wordt steeds weergegeven wanneer u een woord aanwijst. Herhaal stap 1 hierboven om de Minivertaler uit te schakelen. Zie Vertalingen weergeven met de Minivertaler voor meer informatie. Tekst vertalen in een browser. Als u tekst rechtstreeks in een browser wilt vertalen, kunt u Bing Translator gebruiken. De site wordt mogelijk gemaakt door Microsoft Translator en biedt gratis vertaling van en naar meer dan 70 talen.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.

Contacteer ons