Resultaten voor eames

 
eames
 
Vitra Eames Plastic Side Chair DSW Volledig bekleed Stoel Workbrands.
Deze DSW variant is voorzien van volledige bekleding en er is ruime keuze aan stofsoorten en kleuren. De DSW stoel is onderdeel van de Eames Plastic Chairs collectie, ontworpen door Charles en Ray Eames. Meer informatie over dit merk Bekijk de pagina van de fabrikant.
Eames stoelen outlet? BESLIST.nl Goedkope Eames stoelen.
Misschien dat je de zitting wel herkent; het is namelijk de bekende kuipzitting van ontwerpers Charles en Ray Eames. OUTLET Vitra Eames Plastic Side Chair DSR Klassiek groen Wit poedercoating. De Eames Plastic Side Chair DSR is een elegante stoel, ontworpen door Charles Ray Eames.
cilo.nl.
Charles en Ray Eames. Charles en Ray Eames. Gerard van den Berg. Ludwig Mies van der Rohe. Ronan en Erwan Bouroullec.
Eames Plastic Armchair DAW AC Stoelen.
Eames Plastic Armchair DAW AC. De Eames Plastic Armchair DAW AC beschikt over onderstel van esdoornhout. De zitschaal is gemaakt van de kunststof polypropyleen. Zowel het onderstel als de zitschaal is in diverse uitvoeringen leverbaar. Eames Plastic Armchair DAW AC Afmetingen.:
Eames Original 31" Elephant in Plywood in American Cherry by Vitra Stardust.
The Eames 31" Full Size Plywood Elephant originally on sale in a limited edition: now in series was designed by Charles Ray Eames and is made by Vitra. Designed by the Eameses in 1945, EAMES" ELEPHANT" is made with molded plywood with face veneer in American Cherry Wood.
Vitra Eames House Whale Drent van Dijk Shop.
Charles en Ray Eames omringden zich in hun legendarische Eames House met hun eigen ontwerpen en een uitgebreide collectie volkskunst, evenals met andere kleine voorwerpen die ze gevonden hebben tijdens hun reizen, in de natuur en in het dagelijkse leven.
Betekenis van Eames.
Zoek een andere naam. Betekenis van Eames. Eames is een Ierse naam voor jongens. De betekenis is voortvarend beschermer. De naam is zeldzaam in Nederland, het wordt niet of nauwelijks gebruikt. De naam Eames wordt voor zover bekend alleen gegeven aan Amerikaanse jongens.
Vitra Lounge Eames Ottoman Van Til Interieur.
De beroemde door Charles en Ray Eames ontworpen Lounge Chair had als doel om elegantie samen te brengen met het ultieme zitcomfort. Sinds de jaren 50 gebruikt Vitra productiemethode die nagenoeg hetzelfde zijn gebleven en is de Vitra Lounge Chair uitgegroeid tot een van de grootste design klassiekers van de twintigste eeuw.

Contacteer ons