Resultaten voor drachten

 
drachten
 
MediaMarkt Drachten Jouw MediaMarkt.
Heeft u vragen of onduidelijkheden? MediaMarkt Drachten heeft een WhatsApp nummer. We proberen daarmee binnen 30 minuten tijdens openingsuren uw vragen te beantwoorden. Het volgende telefoonnummer is hiervoor te bereiken: 31614346624 Dit telefoon nummer is alleen voor WhatsApp vragen en kan dus niet worden gebeld.
Home.
Een filosofisch café is een ontmoetingsplaats voor mensen die antwoorden zoeken op vragen en/of uitgedaagd willen worden om na te denken over vragen die betrekking hebben op het menselijk bestaan. Het Filosofisch Café Drachten FCD organiseert zeven maal in het jaar een avond, waarop iemand een inleiding houdt over een belangwekkend onderwerp, waarna er gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan.
KV Drachten/Van der Wiel.
Hieruit is gekomen dat we morgenavond: toegang van publiek te ontmoedigen, en de kleedkamers deze avond gesloten houden. Dit houdt in dat we beperkt mensen op het terrein toe laten om de wedstrijden te kunnen zien. En dat we van de spelers vragen om omgekleed te komen en thuis te douchen. Dit geldt natuurlijk voor alle spelers. Daarnaast zijn alle inmiddels gangbare regels van toepassing. De voorzitter excuseerd zich voor deze ontijdige melding. Bij vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat. Rabo Clubsupport; Word NU lid. Na de zomer start de Rabo Clubsupport actie weer. Die is uitgesteld ivm de corona perikelen. Voor iedereen vanaf 12 jaar met een Rabobank rekening geldt hierbij een oproep om zich vooraf aan te melden als lid van de bank. Als je vooraf lid bent geworden van de Rabobank mag jij straks 40 euro verdelen. Je krijgt 5 stemmen waarvan je er twee aan je eigen KV Drachten mag geven en dus drie aan andere goede doelen. Hiervoor gaan we weer met Drachtster Boys en stichting Sport DolFijn werken voor die andere drie stemmen. Zij doen dezelfde oproep weer bij hun leden.
Vestigingen Drachten.
9207 JB Drachten. 31 0512 58 40 20. Fax 31 0512 58 40 25. Maandag t/m vrijdag: 0800: 1700.: Zaterdag en zondag gesloten. Stel een vraag Zoek een vestiging. Eindhoven / Son en Breugel. Eindhoven / Son en Breugel Hoofdkantoor.
Drachten Bentacera.
Interim financiële administratie. Wie werken er bij Bentacera? U bevindt zich hier: Home Drachten Drachten. Lavendelheide 17 9202 PD Drachten. Postbus 129 9200 AC Drachten Tel: 0883210830. Werken bij Bentacera. Wij maken tijd. De zaken goed op een rij hebben.
Drachten Holland Barrett Natuurlijke gezondheid verzorging.
Vul een geldig e-mailadres in bijv. Schrijf je in. Lees ons privacybeleid. Er gaat iets mis. Probeer het opnieuw door de pagina te verversen. Bedankt voor je inschrijving! Bezorging en retouren. Wie zijn wij. Werken bij Holland Barrett. Zoek een winkel.
PCBO De Spreng Basisschool Drachten.
PCBO De Spreng is een protestants-christelijke basisschool in Drachten. Onze inspiratie voor onderwijs en hoe we met elkaar omgaan halen wij dan ook uit het geloof. Dit komt terug in onze pedagogiek, didactiek en in de verschillende vak en vormingsgebieden.
Iduna Poppodium van Drachten.
17 / 01 @ 1500.: 26 / 02 @ 2000.: Rock n roll. List Choice https//iduna.nl/wp-admin/admin.phppagemailchimp-for-wp: Iduna nieuwsbrief. Laat dit veld leeg als je een mens bent.: Oliemolenstraat 16 9203 ZN Drachten. 0512 522650 fax 0512 516544. Powered by Naar boven.

Contacteer ons