Meer resultaten voor duitse

 
duitse
 
Nederlands-Duitse commissie voor Ruimtelijke ordening Provincie Groningen.
Samenwerken binnen Europa is belangrijk, zeker voor Nederland en Duitsland. Op het gebied van de ruimtelijke ordening is daarom in juni 1967 de Nederlands-Duitse Commissie voor Ruimtelijke ordening ingesteld. Nederlandse grensprovincies werken in deze commissie nauw samen met de Duitse deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen.
Bachelor Duitse Taal en Cultuur Radboud Universiteit.
In het eerste jaar start je met een Intensivkurs in Keulen, reizen jij en je medestudenten één dag per week, acht weken lang naar de universiteit van Duisburg-Essen om daar colleges te volgen, en ga je op studiereis naar Berlijn. Omdat je in de bachelor zo regelmatig excursies naar Duitsland maakt, leer je de Duitse cultuur écht goed kennen en de Duitse taal perfect spreken.
Duitsland Wikipedia.
De huidige naam van de staat, Bondsrepubliek Duitsland, dateert van 1949. Sinds 1 januari 1957 maakte ook het Saarland weer deel uit van Duitsland, en in 1990 kwam de Duitse hereniging tot stand, van de oude Bondsrepubliek Duitsland West-Duitsland en de Duitse Democratische Republiek Oost-Duitsland of DDR.
Corona in Duitsland: veelgestelde vragen Duitsland Instituut.
Als Nederland rood of donkerrood wordt, mag je dan nog Duitsland doorreizen transit als je vanaf een Duits vliegveld gaat vliegen? We gaan dus met de auto vanuit NL rechtstreeks naar Dortmund om van daaraf verder te reizen met het vliegtuig naar Georgië, zullen ongeveer 6 uur in totaal in Duitsland verblijven.
Cursussen Duits A1C2 Goethe-Institut Niederlande.
Leer Duits bij de internationale marktleider voor Duitse lessen. In Nederland, Duitsland of online het Goethe-Institut is uw gekwalificeerde partner. Wij garanderen snelle resultaten dankzij hooggekwalificeerde leerkrachten, innovatieve onderwijsmethoden, intensieve begeleiding en advies, en een systeem met lesniveaus dat wereldwijd wordt erkend.
Welkom Wil jij zakelijk Duits leren?
De cursussen van Duitse Zaken zijn ontwikkeld op basis van mijn in vele jaren gegroeide kennis en ervaring dat het succes van mijn cursisten in ons buurland zowel afhankelijk is van hun beheersing van het Duits, als ook van hoe makkelijk zij zich in een Duitse omgeving bewegen.
Duits Wikipedia.
Zij werden tijdens de Tweede Wereldoorlog uit hun geboortestreken, toen de Duitse legers daar te dicht bij kwamen, naar het Aziatische deel van de Sovjet-Unie gedeporteerd. In 1990 leefden er nog steeds ongeveer 800.000 in het Aziatische deel van Rusland, 900.000 in Kazachstan en 100.000 in Kirgizië en in Oezbekistan.
Duitsland voor beginners alles wat je wilt weten over Duitsland.
Omdat de grenzen in Europa de afgelopen tweeduizend jaar continu aan veranderingen onderhevig is geweest is ook de Duitse cultuur een mengelmoes van eigen roots en invloeden van omringende landen. Zo hebben de Romeinen rond het begin van onze jaartelling ook in Duitsland veel invloed gehad en waren het vervolgens de Germanen die eeuwenlang de basis hebben gelegd voor wat we nu als Duitse cultuur kunnen beschouwen.

Contacteer ons